maandag 5 maart 2012

Meet & Greet Elzo Dibbets

Meet & Greet met Elzo Dibbets op zondag 11 maart om 14.00 uur

Na de succesvolle meet & greets met onder meer Ronald Tolman, Karin Elfrink en Han Klinkhamer staat er nu een ontmoeting met Elzo Dibbets gepland op zondag 11 maart om 14.00 uur. De opening van de expositie werd zó druk bezocht dat velen nauwelijks in de gelegenheid waren een praatje aan te knopen met Elzo Dibbets en zijn schilderijen aandachtig te bekijken. Wij nodigen u van hart uit voor de Meet & Greet met Elzo Dibbets op zondag 11 maart aanstaande.

Wij ontvangen u om 14.00 uur. We bekijken een korte film over Elzo, recentelijk gemaakt door Bert Herckenrath. Vervolgens zal  Elzo Dibbets u een en ander vertellen over zijn werk aan de hand van enkele schilderijen uit de expositie. Hij gaat hierbij uiteraard ook in op de bijzondere techniek die door hem toegepast wordt: het gebruik van een verfspuit. Tijdens de rondleiding bent u ruimschoots in de gelegenheid om vragen te stellen. We sluiten af met een hapje en een drankje.
Wilt u gebruik maken van deze uitnodiging: meldt u zich dan vóór 9 maart aanstaande aan per mail: stills@galeriestills.nl onder vermelding van het aantal personen. Prettig voor ons om te weten met hoeveel we zijn. Spontane instromers zijn zondag 11 maart echter ook van harte welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten