donderdag 19 januari 2012

Meet & Greet Han Klinkhamer

Meet & Greet met Han Klinkhamer op zondag 29 januari
Na de succesvolle meet & greets met onder meer Ronald Tolman en Karin Elfrink staat er nu een ontmoeting met Han Klinkhamer gepland op zondag 29 januari 2012. De meet & greet bestaat uit twee onderdelen: een atelierbezoek en een rondleiding door de expositie. U kunt aan alle twee de onderdelen meedoen of aan één van beide.
Programma zondag 29 januari 2012

Deel een
Start: 13.00 uur. Atelierbezoek Han Klinkhamer
Locatie: Atelier Han Klinkhamer (adres volgt na aanmelding)
Deel twee
14.45 uur. Bezoek expositie `Van hier tot horizon’ met Han Klinkhamer
Locatie: galerie Stills, Voorstadslaan 68, Nijmegen

Deel een begint bij het atelier van Han in Demen voor een blik áchter de schermen en ín de keuken. Vervolgens maken we een korte wandeling in de omgeving van het atelier, het landschap waardoor Han zich laat inspireren. Rond 14.15 uur vertrekken we naar Nijmegen voor  programma-onderdeel twee.
Deel twee 14.45 uur. Galerie Stills.
Met het rivierlandschap nog vers in het geheugen bekijken we de expositie `Van hier tot horizon’. Ondertussen drinken we een lekker glas wijn of ander plezierigs en bent u in de gelegenheid nader kennis te maken met Han en vragen te stellen over zijn werk. Ook zal Han kort ingaan op een nieuw fenomeen: de iPadtekening.
Aanmelden
Wilt  u het atelier van Han Klinkhamer bezoeken?  Meldt u zich dan vóór 27 januari aan via:
stills@galeriestills.nl o.v.v. het aantal personen.  Wij mailen u vervolgens de adresgegevens. Wij gaan ervan uit dat iedereen op eigen gelegenheid naar Demen komt en zich om 13.00 uur meldt op het atelieradres van Han Klinkhamer. Indien u geen eigen vervoer heeft, maar wel graag op atelierbezoek gaat, laat ons dit weten. Wij kijken dan of u met een van de andere deelnemers kunt mee liften!
Voor het tweede programma-onderdeel bij Stills mág u zich opgeven, maar het hoeft niet per se. U bent van harte welkom spontaan in te stromen vanaf 14.45 uur.
Hartstikke leuk als u erbij bent!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten